DONEER NU

Elke hulp is welkom 

Uw steun is belangrijk en maakt het verschil in het leven van de kinderen. Verzeker de continuïteit van onze hulpverlening en steun met een doorlopende opdracht: met € 30 per maand wordt 1 kindje volledig door U geholpen. Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf € 40.

Hoe werkt doneren?

U kunt eenvoudig overschrijven op de hieronder vermelde rekening. Deze optie kan ook worden gebruikt voor de maandelijkse donaties, via een doorlopende opdracht.

Bankrekening

Morning Tears België vzw

IBAN: BE 24 3631 4405 4538

BIC/SWIFT: BBRU BE BB

Naam van de bank

ING


Schenk een super mooi kinderboek aan je kinderen/kleinkinderen over het Ethiopische meisje Néala. Koop het nu via deze website, en een deel van de opbrengst gaat naar Morning Tears België. De Amhaarse versie wordt geschonken aan onze kinderen in de gevangenissen.

https://www.kristahaest.com/book      Vermeld bij aankoop zeker Morning Tears België.

Koop een kunstwerk ons geschonken door de kunstenaar

Filip Santens, fotograaf, maakte prachtige portretten tijdens een bezoek aan de projecten in Ethiopië.    40 x 40 gekleefd op MDF, gelamineerd en voorzien van een ophangsysteem. Prijs: € 50


All Children of God' geschonken door fotograaf Stephane Verhey 

Onderstaand prachtige werk 'All Children of God' geschonken door fotograaf Stephane Verheye kan U aankopen, het integrale bedrag wordt besteed aan de kinderen van Morning Tears. Een woordje uitleg door de kunstenaar:

Het werk is een voorbeeld van conceptuele fotografie. Het beeld is opgebouwd met veel symboliek en er is een duidelijk verband met het doel van Morning Tears. De rakende kruisen verwijzen naar de kinderen, spelende kinderen hand in hand. Het kruis symboliseert het geloof, niet het geloof in één of andere godsdienst, maar wel het geloof en het vertrouwen in de medemens. Als deze kinderen dit geloof verliezen hebben ze geen hoop meer. Het licht, de kleuren, het decor en de zware contrasten ondersteunen deze dramatiek. Het vallende kruis verwijst naar één van de vele slachtoffers waarvoor alle hulp nu al te laat komt. Onderaan in het beeld is het donker en verdrietig. Dat is het lot van velen onder hen. Maar het kan en moet ook anders, bovenaan in de foto is er nog steeds licht, een sprankel hoop en geloof in de toekomst. Daar kunnen wij allen samen iets aan doen.

De prijs bedraagt € 550. (Afmeting: 165 x 100 cm afgedrukt op papyrus 300)

 Cyanotype Druif 4/6 door fotograaf Yvon Poncelet 

 (27,5 op 35 cm) is te koop voor € 300

Cyanotypie is een fotografisch proces waarbij na ontwikkeling een cyaan-blauwe afdruk ontstaat. De Engelse wetenschapper, fotograaf en astronoom John Herschel ontdekte dit proces in 1842. Het proces gebruikt twee chemicaliën: Ammoniumijzercitraat en Kaliumhexacyanoferraat (III). Het resultaat was dat als deze twee stoffen werden blootgesteld aan sterk licht ze veranderden in Pruisisch blauw. Wanneer de chemische middelen zijn weggespoeld met water blijft er een stabiele en kenmerkende blauwe kleur achter, waarop de afbeelding in witte lijnen is weergegeven.

'Morning Tears' door de gerenommeerde kunstschilder Tony Venneman 

(olie op plaat 60 x 50 cm)

Dit fantastisch schilderij kan in uw bezit komen voor € 1.050